Velkommen til HJEMME HOS

Møbel Salg ApS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Aalborgs bedste møbelpriser

Kvalitet behøver ikke at koste mange penge. Det mener vi HJEMME HOS Møbelsalg. Her får du altid de bedste priser og prismatch. Vi elsker nemlig vores kunder, og derfor sørger vi for, at du ender med de bedste kvalitetsmøbler hjemme hos dig – til de bedste priser.

Stort og varieret udvalg af møbler

Vi har et stort sortiment af lækre møbler i forskellige stilarter fra flere forskellige producenter – heraf flere danske. Og vi udvider hele tiden udvalget, så du kan finde det helt perfekte møbel til dagligstuen, spisestuen, soveværelset, kontoret og børneværelset, og skulle du ønske at pynte hjemmet med lidt ekstra, så har vi også boligtilbehør, som vil pynte hjemme hos dig.

Fri fragt i hele Danmark

Du får altid fri fragt fra HJEMME HOS Møbelslag til hjemme hos dig. Uanset størrelse, vægt og pris. Så find det rette møbel, så kommer vores fragtfirma med dine nye møbler, lige meget hvor i Danmark du bor.

Køb online eller på Skalborg Bakke i Aalborg

Du er – naturligvis – velkommen til at købe møbler og boligtilbehør i vores webshop, men det kan være svært online at afprøve, hvor godt du ligger i en seng, og hvor godt du sidder i en sofa eller lænestol. Så kom ind i HJEMME HOS Møbelsalgs butik i Aalborg på Hobrovej på toppen af Skalborg Bakke. Let at komme til fra hele Aalborg, Nørresundby og omegn.

Så kan du mærke, hvor behagelig din kommende sofa, lænestol, spisebordsstol, kontorstol eller sækkestol er at sidde i. HJEMME HOS Møbelsalg butikken er over 1.200 m2, så der er masser af plads til at gå på opdagelse i vores inspirerende sortiment af sofaer, sofaborde, spiseborde, senge, kommoder, sovesofaer, lamper, spisebordsstole, kontormøbler, skænke, lænestole – og bardiske. Så køb møbler online eller kom og besøg os HJEMME HOS Møbelsalg i Aalborg.

HJEMME HOS din møbelhandler

Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Det hjælper os med at følge udviklingen, så vi altid kan præsentere det bedste og nyeste inden for møblering – til en favorabel pris.

 

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image